fbpx

Administratör Helsingborg

Jobba som administratör i Helsingborg

Vill du ha ett jobb med variation? Är du servicemedveten och tycker om att ha många bollar i luften på en gång? I så fall är du perfekt för att arbeta med administration i Helsingborg. Som sekreterare eller kanslist i Helsingborg assisterar du en eller flera personer med administrativa saker. Exakt vad som ingår i ditt jobb beror på vilket företag du arbetar på och för vem.

Som kontorist i Helsingborg på ett mindre företag kan det också vara du som tar emot besökare, svarar i telefonen, sammanställer information, förbereder möten, fakturerar och sköter viss bokföring, med mera. Just nu har Jobzone lediga jobb som administratör i Helsingborg. Varmt välkommen att kontakta oss!

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Så mycket har en administratör i lön i Helsingborg

Jobzone beräknar lönen enligt genomsnittligt förtjänstläge, GFL. Lite förenklat kan man säga att hur mycket du får i lön beror på vilket företag du arbetar på och hur mycket dina kollegor med liknande arbetsuppgifter har i lön.

För att du ska kunna bli aktuell för ett arbete som administratör med jobb i Helsingborg måste du ha god datorvana och vara språkkunnig. Du får gärna ha gått försäljnings- och serviceprogrammet på gymnasiet. Som vuxen kan du ha studerat till administratör på Yrkeshögskolan eller läst relevanta kurser på universitet eller högskola.