fbpx

Administratör Jönköping

Lediga jobb som administratör i Jönköping

Vill du jobba som administratör i Jönköping? Som administratör eller sekreterare i Jönköping är du en viktig person. Administratörer behövs inom många olika branscher och du kan exempelvis vara administratör till en chef, handläggare eller försäljare. Din huvuduppgift är att bistå den person som du arbetar för med olika saker så att denne i sin tur kan genomföra sitt uppdrag. Vilka arbetsuppgifter du har mer exakt som kontorist i Jönköping beror på vilket företag du arbetar på.

För att du ska kunna arbeta med administration i Jönköping måste du vara utbildad. Gymnasiets försäljnings- och serviceprogram ger en bra grund men det finns också passande utbildningar på Yrkeshögskolan. Även universitet och högskola har lämpliga utbildningar.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Hur mycket har en administratör i lön i Jönköping?

Hur mycket en administratör eller kanslist i Jönköping har i lön kan variera mellan olika företag. På Jobzone beräknar vi lönen efter något som heter GFL, genomsnittligt förtjänstläge. Hur mycket du då får i lön beror på hur mycket dina kollegor med liknande arbetsuppgifter på det företag du är placerad hos har i lön.

Snittlönen för en administratör ligger annars på ungefär 34 000 kronor i månaden. För dig som vill arbeta som administratör finns det lediga jobb i Jönköping. Kontakta oss på Jobzone så hjälper vi dig vidare.