fbpx

Administratör Malmö

Vill du jobba som administratör i Malmö?

Titta efter lediga jobb som vi på Jobzone annonserar ut under rubriken administratör i Malmö om du vill kunna titulera dig som kanslist, kontorist, assistent eller sekreterare i Malmö. Att få en bemanningsanställning hos oss för att jobba med administration är en smart väg in på ett företag.

Du har nämligen bra möjligheter att med tiden kunna få en tillsvidareanställning på det företag du hamnar på, och därmed goda möjligheter även att stiga i graderna.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad innebär ett administratörsjobb i Malmö?

Som administratör i Malmö kan du arbeta med väldigt olika saker, beroende på vilket företag du hamnar på och vilken typ av tjänst det handlar om mer exakt. Du kan ha traditionella kontorsuppgifter med kopiering och hantering av dokument och arkiv, och en ha roll där du fixar praktiska göromål som mötesbokningar och det som behövs kring sådant.

Men det finns också mer specialinriktade tjänster som faller under begreppet administratör. Du kan till exempel arbeta inom ekonomi, som ekonomiassistent eller löneadministratör, eller inom IT, som systemadministratör. Se vilka öppningar som finns hos oss under lediga jobb som administratör i Malmö.

Vilka krav ställs för att få jobb som administratör i Malmö?

För ett traditionellt jobb som kontorist eller sekreterare i Malmö är det oftast tillräckligt om du har en gymnasieexamen inom administration eller företagande. Om du siktar på ett mer specialinriktat jobb som administratör behöver du en utbildning som motsvarar det som du tänker dig att arbeta som. Det kan till exempel vara en utbildning på högskolenivå inom ekonomi, IT eller vad det nu är som du har för intresse. Utbildning inom språk och/eller inom datorer är meriterande.

Som person är du strukturerad och noggrann. Du gillar att ha många saker på gång samtidigt och brukar ha bra koll på läget, både på ett övergripande plan och på detaljnivå. Du har också lätt för att prioritera om vid behov.

Vilken lön kan man få som administratör i Malmö?

Som så ofta beror lönen på utbildning, ålder och erfarenhet. Om du är utan tidigare erfarenhet så kan du räkna med en lön på strax över 20 000 kr. Om du är oerfaren men har utbildning hamnar du ca 5 000 kr högre, och med specialinriktning och större erfarenhet kan det läggas på ytterligare 5 000-10 000 kr.

Vi tillämpar principen med genomsnittligt förtjänstläge, alltså ett löneläge som baseras på vad övriga anställda med motsvarande arbetsuppgifter har på företaget i fråga.