fbpx

Administratör Norrköping

Är du administratör? Hitta lediga jobb i Norrköping

Är du bra på administration? Noggrann och strukturerad? Duktig på att hålla koll på många saker och hela tiden prioritera det som behövs mest? Då kan ett administratörsjobb i Norrköping passa dig.

Vi på Jobzone anställer och hyr ut sekreterare, kontorister och kanslister till våra kunder som är i behov av bemanning. Genom en anställning hos oss som administratör på ett företag i Norrköping får du en chans att visa vad du går för, vilket kan leda till en fortsatt anställning direkt på det aktuella företaget.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad innebär det att jobba som administratör i Norrköping?

Ett jobb som administratör i Norrköping kan betyda allt från traditionella sekreteraruppgifter till att jobba med saker som IT, ekonomi eller affärssystem. Det är alltså ett väldigt brett spann av möjliga arbetsuppgifter som inryms under titeln administratör.

Självklart är det därför bra om du har en utbildning som motsvarar det administratörsjobb du vill ha. För ett jobb som sekreterare i Norrköping kan det räcka med en gymnasieutbildning inom handel eller administration. För ett administratörsjobb med större specialinriktning kan det fordras en högskoleutbildning med passande inriktning.

Vad gäller lönen för en administratör i Norrköping så sätts den, vid en anställning hos oss, enligt det som kallas genomsnittligt förtjänstläge (GFL).