fbpx

Administratör Örebro

Jobba som administratör i Örebro

Vill du jobba som sekreterare eller kontorist i Örebro? Som administratör med jobb i Örebro kan du jobba åt en chef på ett företag. Men också bistå en hel avdelning med administrativa uppgifter. Exakt vad som ingår i dina arbetsuppgifter beror på vilket företag du arbetar på och vem du assisterar.

Vanliga arbetsuppgifter för en kanslist i Örebro är annars att sammanställa material och förbereda ärenden. Men det kan också ingå att ta emot besökare, göra inköp, ordna med fakturor, kontering och bokföring, göra resebokningar och mycket mer. Just nu finns det lediga jobb som administratör i Örebro. Välkommen att kontakta Jobzone så hjälper vi dig.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att jobba med administration i Örebro?

Som administratör måste du vara noggrann och bra på att organisera. Men du behöver också vara serviceinriktad. Givetvis ska du ha god datorvana och du får gärna vara kunnig i ekonomi. Kan du dessutom fler språk än svenska är det ett stort plus. Du behöver även ha en grundutbildning från exempelvis försäljnings- och serviceprogrammet på gymnasiet eller motsvarande på Yrkeshögskolan.

Arbetet som administratör är ansvarsfullt, vilket också påverkar lönen. Men hur mycket en administratör har lön i Örebro kan variera mellan olika företag. På Jobzone använder vi oss av en lönemodell som heter genomsnittligt förtjänstläge.