fbpx

Administratör Trollhättan

Kan administratör i Trollhättan vara rätt yrke för dig?

Är du en social person som tycker om att ha koll på läget? Då kan du jobba som administratör i Trollhättan! Som administratör är du spindeln i nätet för en eller flera personer. När du arbetar med administration i Trollhättan kan du vara anställd som kontorist, sekreterare eller kanslist och ha flera olika arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifterna varierar beroende på arbetsplats men kan innefatta till exempel sammanställning av rapporter, bokföring, mötesbokning och schemaläggning. Du behöver ha god datorvana, kunna hålla många bollar i luften samt vara serviceinriktad.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs av en administratör?

Vägarna till administratörsyrket är många, och du kan till exempel ha en utbildning genom gymnasieskolans yrkesprogram, högskola eller yrkeshögskola. Utbildningskraven varierar beroende på arbetsplats och arbetsuppgifter. En administratörs lön varierar även den beroende på arbetsplats och vilka uppgifter du har. Jobzone beräknar alla löner enligt GFL, genomsnittligt förtjänstläge.

Många arbetsplatser i Trollhättan erbjuder sina administratörer regelbunden kompetensutveckling. Då har du möjlighet att lära dig nya färdigheter. Varför inte vässa ditt cv med hjälp av en kurs i bokföring eller marknadsföring? Det är ett spännande sätt att fördjupa dig i administratörsyrket.

Det finns många lediga jobb för en administratör i Trollhättan, så håll utkik på Jobzones webbplats dagligen för att inte missa ett jobb som passar dig.