fbpx

Administratör Värnamo

Sök ett ledigt jobb som administratör i Värnamo redan idag

Vill du jobba som administratör i Värnamo? Perfekt, då har du hittat rätt. Att arbeta med administration är roligt och varierande. Du kan till exempel vara anställd som sekreterare, kontorist eller kanslist och utföra en mängd olika arbetsuppgifter. Som administratör kan du arbeta med administration för en eller flera personer och till och med ett helt företag.

Ett administratörsjobb i Värnamo innefattar allt från att ta emot kunder till att boka möten och skriva rapporter. Det är ett omväxlande yrke där ingen dag är den andra lik. För att trivas i rollen behöver du vara organiserad, strukturerad och social.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Utbildning för administratörer

Vägarna till administratörsyrket är många. Du kan ha en utbildning från en yrkeshögskola, ett universitet eller från försäljnings- och serviceprogrammet. Många administratörer väljer även att bredda sin kunskap genom extrakurser i till exempel ekonomi eller marknadsföring.
Arbetsuppgifterna och utbildningsnivån kan skilja sig mycket åt mellan olika administrativa tjänster, och arbetsgivare kan vara ute efter olika kompetenser.

Jobzone beräknar löner enligt GFL, genomsnittligt förtjänstläge, så din lön kan variera beroende på vilken arbetsplats du befinner dig på. Om du är sugen på ett spännande jobb där du får nyttja din organisationsförmåga ska du inte tveka att söka ett av våra lediga jobb som administratör i Värnamo.