fbpx

Administratör Västerås

Lediga jobb som administratör i Västerås

Vill du jobba med administration i Västerås? Som administratör eller sekreterare i Västerås behöver du ha bra samarbetsförmåga och tycka om att organisera. Men du behöver också vara noggrann och kvalitetsmedveten. Som administratör med jobb i Västerås kan du arbeta för en chef eller VD på ett företag, som assistent. Men också som lite av en allt i allo på ett mindre företag och då serva flera personer med olika saker.

Som kontorist i Västerås på ett mindre företag kan det exempelvis ingå i dina arbetsuppgifter att ta emot besökare och kunder, att boka möten, sköta viss korrespondens, göra inköp, sammanställa material inför möten, med mera.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att jobba som administratör i Västerås?

För att du ska kunna arbeta som administratör eller kanslist i Västerås behöver du ha en relevant utbildning. Du kan exempelvis ha gått försäljnings- och serviceprogrammet på gymnasiet eller en liknande utbildning på Yrkeshögskolan. Ett stort plus är det också om du kan fler språk än svenska och engelska.

Hur mycket en administratör har i lön i Västerås varierar och beror på vilket företag du arbetar hos. Jobzone använder en lönemodell som heter GFL, genomsnittligt förtjänstläge. Vill du veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss på Jobzone.