fbpx

Arbetsledare Borås

Arbetsledning i Borås – ett jobb för dig?

Att jobba som arbetsledare i Borås innebär att vara den nyckelperson som ser till att ett arbetsuppdrag utförs enligt plan och på bästa sätt. Det är arbetsledaren som organiserar arbetet och delar ut uppgifter till arbetarna. Det är också arbetsledaren som ser till att material och utrustning finns på plats när den behövs. Inte minst är det denne som ansvarar för att regler kring säkerhet är uppfyllda.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Var kan man jobba som arbetsledare i Borås?

Arbetsledarjobb finns inom flera olika kategorier och med olika nivå på lön. Ofta handlar det om industrijobb eller arbetsledning inom anläggning. Om du är arbetsledare på ett mindre bygge så fungerar du som en platschef som sköter kontakter med underentreprenörer och ser till att bygget håller tidsplanen och flyter på som det ska. På ett större bygge kan du istället vara en av flera byggnadsarbetsledare som verkar under en och samma platschef.

Behövs det utbildning för att jobba som arbetsledare i Borås?

För att jobba som byggarbetsledare behöver du en lämplig eftergymnasial utbildning från universitet eller yrkeshögskola. Det är meriterande om du har arbetat med byggen förut. Dina personliga egenskaper är också viktiga – du måste kunna ta snabba beslut och samtidigt vara lyhörd för olika personers behov och starka sidor.