fbpx

Arbetsledare Eskilstuna

Vill du jobba som arbetsledare i Eskilstuna?

Upplever du dig själv som en naturlig ledare? Är du bra både på att hantera människor och på att organisera ett arbetsuppdrag? Då är ett jobb inom arbetsledning i Eskilstuna säkert något för dig. Vi på Jobzone hyr ut och förmedlar personal till olika företag i Eskilstuna som behöver förstärkning med duktiga arbetsledare som kan sitt jobb. Du får då din lön genom oss men arbetar hos vår kund.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad gör en arbetsledare i Eskilstuna?

En arbetsledare kan leda arbetet inom många olika slags arbetsområden och för många olika slags uppdrag. Ofta handlar det om att vara arbetsledare inom bygg eller att arbeta med arbetsledning inom anläggning i Eskilstuna.

Som byggnadsarbetsledare, eller byggarbetsledare som det också kallas, ser man till att alla maskiner och allt material som behövs finns på plats i rätt tid. Man har också ansvar för byggarbetarna och leder och fördelar det arbete som dessa gör, för att se till att tidplanen håller. Det är även arbetsledaren som ser till att alla säkerhetsföreskrifter uppfylls.

Vad krävs för att jobba som arbetsledare i Eskilstuna?

Om du vill jobba som byggarbetsledare så har du förmodligen gått bygg och anläggning, eller teknikprogrammet, på gymnasiet. Det är en bra grund, men oftast krävs det också en vidareutbildning från yrkeshögskola eller universitet.