fbpx

Arbetsledare Göteborg

Jobba som arbetsledare i Göteborg

Som arbetsledare har man ett stort ansvar för att ett projekt håller tidsramarna, att kvaliteten på produkten blir bra och att de som utför arbetet har en bra arbetsmiljö. Arbetsledaren behöver ha en stor ansvarskänsla och en förståelse för hur arbetsprocessen ser ut. Passar den här beskrivning in på dig? I så fall ska du söka bland lediga jobb som arbetsledare i Göteborg.

Arbetsledare har den formella makten från arbetsgivaren att bestämma hur ett arbete ska utföras och bemannas. I den situationen behöver arbetsledaren ha kontroll över hela arbetssituationen och förstå arbetsspecifika frågor lika bra som hur olika personer utför sitt arbete och reagerar i olika situationer. Att jobba som arbetsledare passar den som vill utmanas i sin arbetsroll.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs av en arbetsledare?

De flesta som arbetar som arbetsledare har en eftergymnasial utbildning, men exakt hur den utbildningen ser ut varierar kraftigt mellan olika jobb. Det finns dock en del gemensamma nämnare. Bland annat behöver arbetsledaren ha förmågan att väga olika många faktorer och omständigheter innan ett beslut fattas. Det gäller oavsett om man jobbar som arbetsledare för bygg eller till exempel arbetar med arbetsledning för anläggning.

För att kunna sammanväga olika faktorer behöver man dels bra fackkunskaper inom det område man arbetsleder, likaväl som personkännedom. Kombinationen av olika kompetenser gör jobbet utmanande, varierat och inte minst spännande. Ett jobb som arbetsledare är en utmärkt position för den som vill ta mer ansvar och göra en karriär inom företaget.

Vad tjänar en arbetsledare?

Lönen för en arbetsledare beror på just vilken verksam som han eller hon är verksam inom. När du tar anställning genom Jobzone får du en lön som baseras på genomsnittligt förtjänstläge. Det betyder att lönen räknas ut efter de arbetsuppgifter du utför och vad andra som arbetar på samma företag får för liknande arbetsinsatser.

Låter arbetet som arbetsledare intressant är Göteborg den perfekta staden att söka jobb i. Här byggs det som aldrig förr och alla byggen kräver byggnadsarbetsledare. Alternativt letar du efter ett arbete i någon av Göteborgs alla industrier. Möjligheterna är många, valet är ditt!

När du söker jobb med Jobzone får du till en början anställning av Jobzone för att att utföra ett arbete åt något annat företag, ungefär som en konsult. Det ger dig en trygg start på din karriär. Har du rätt driv och passar in i tjänsten har du mycket goda chanser att så småningom bli anställd av företaget direkt.