fbpx

Arbetsledare Helsingborg

Jobba som arbetsledare i Helsingborg

Att jobba som arbetsledare är både omväxlande och roligt. När du jobbar med arbetsledning i Helsingborg leder du arbetet genom att organisera och fördela arbetsuppgifter till dina medarbetare. En annan viktig roll du har är att motivera dina medarbetare och vägleda dem i hur arbetet kan göras på bästa sätt.

Exakt vad ditt arbete innebär beror på vilken kund du arbetar för. Men jobbar du exempelvis som arbetsledare inom bygg i Helsingborg kan det vara du som lägger schema och ser till att rätt hantverkare är på plats för de olika momenten. Det kan också vara du som kontrollerar att ni inte överskrider budgeten.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Hur mycket har en arbetsledare i lön i Helsingborg?

Som arbetsledare anställd hos Jobzone beräknas din lön enligt GFL, genomsnittligt förtjänstläge.
Hur mycket du tjänar beror då på hos vilken av Jobzones kunder du arbetar. Men en genomsnittlig månadslön kan sägas ligga på runt 40 000 kronor.

För att du ska kunna jobba som exempelvis byggnadsarbetsledare i Helsingborg ska du helst ha utbildning från Yrkeshögskolan eller ha läst en passande utbildning på högskola eller universitetet. Tycker du att det verkar vara intressant att jobba med arbetsledning inom bygg- och anläggning i Helsingborg? Kontakta oss på Jobzone så hjälper vi dig vidare.