fbpx

Arbetsledare Jönköping

Jobba som arbetsledare i Jönköping

Tycker du om att ta ansvar och att vägleda andra? Är du lyhörd och bra på att skapa en bra teamkänsla? I så fall kan du passa att jobba som arbetsledare inom bygg i Jönköping. När du jobbar med arbetsledning inom anläggning i Jönköping är din huvuduppgift att organisera och att fördela arbetet. Inte sällan innebär det att du måste fatta viktiga och snabba beslut.

Jobbet som arbetsledare är mycket ansvarsfullt och viktigt, vilket också påverkar lönen. Hur mycket en arbetsledare har i lön i Jönköping kan variera mellan olika företag. På Jobzone beräknar vi lönen efter GFL, genomsnittligt förtjänstläge. En genomsnittlig lön för en arbetsledare i landet brukar ligga på ungefär 40 000 kronor i månaden.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att jobba med arbetsledning i Jönköping?

För att du ska kunna arbeta som byggnadsarbetsledare i Jönköping ska du helst ha utbildat dig till detta på Yrkeshögskolan eller gått någon annan passande arbetsmarknadsutbildning. Du kan även ha läst relevanta kurser på högskola eller universitet.

Det är också ett stort plus om du har erfarenhet från att ha arbetat inom bygg eller anläggning eftersom du då har en bättre förståelse för både arbetet och dina medarbetare. Vill du arbeta som arbetsledare har Jobzone lediga jobb i Jönköping. Varmt välkommen att kontakta oss!