fbpx

Arbetsledare Linköping

Hitta ett jobb som arbetsledare i Linköping!

Är du en driven person som är van att ta beslut och lösa problem? Har du fackkunskaper inom till exempel bygg eller anläggning och söker en möjlighet att göra karriär inom ditt verksamhetsområde? Då kan ett jobb som arbetsledare i Linköping vara helt rätt för dig!

Sök ditt jobb med Jobzone så hjälper vi dig att få en trygg anställning. Oavsett om du söker jobb som byggnadsarbetsledare i Linköping eller kanske vill sitta i arbetsledningen för arbeten inom metallindustrin, livsmedelshantering eller läkemedelstillverkning kan Jobzone göra ansöknings- och anställningsprocessen enkel.

Att jobba som arbetsledare i Linköping ger många möjligheter. Linköping har en levande industri och ett rikt företagsliv som ger goda chanser att göra karriär. Arbetsledarjobbet är ett karriärsyrke där man balanserar många olika kompetenser och ett stort ansvar. En bra arbetsledare är en stor och uppskattad tillgång.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

En arbetsledares lön

Som arbetsledare kan man räkna med att få en lön i spannet mellan 35 000 – 45 000 kr. Spannet är ganska stort eftersom lönen skiftar stort mellan olika typer av arbetsledaruppgifter och var man arbetar. När du tar jobb på Jobzone får du en lön som helt baseras på de arbetsuppgifter du utför och hos vilken kund du arbetar enligt principen för genomsnittligt förtjänstläge.