fbpx

Arbetsledare Malmö

Sök en tjänst som arbetsledare i Malmö!

Är du en person med stor ansvarskänsla som tycker om att att arbeta med människor och leda arbeten? Då kan rätt jobb för dig vara arbetsledare i Malmö. Malmö är arbetarstaden i söder där industri och utveckling frodas i en gynnsam Öresundsregion med Köpenhamn kring knuten. Det här är rätt region för den som söker nytt arbete eller nya möjligheter att göra karriär.

En arbetsledare har det övergripande ansvaret för att ett arbete blir planerat och utfört på ett effektivt sätt når en slutprodukt som håller hög kvalitet. Att jobba som arbetsledare betyder därför att man behöver kombinera olika kompetenser. Är man till exempel byggnadsarbetsledare ska man ha fackkunskaper i byggprocesser, men lika viktigt är att kunna bemanna uppdraget utifrån kunskaper om byggarbetarnas kompetenser och arbetskultur. Ett arbetsledarjobb i Malmö är ett spännande yrke med goda utvecklingsmöjligheter.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Arbetsledarens kvalifikationer

Det finns många vägar till att bli arbetsledare. En grundförutsättning är att man förstår det arbete man leder, är man arbetsledare för bygg eller anläggning i Malmö behöver man kunna just hur man bygger och anlägger. Här kan en grund vara ett yrkesgymnasium eller en yrkeshögskola.

Sitter man i arbetsledningen behöver man även förmågan att planera och genomdriva projekt. För det jobbet är det bra att vara analytisk och en problemlösare. Många har lärt sig det genom utbildning på eftergymnasial nivå, andra har fått vidareutbildning inom ett företag. Andra personliga egenskaper som kan vara en fördel i jobbet som arbetsledare är tålamod och empati. En modern ledare är lyhörd för personalens behov och drivkrafter.

Arbetsledare – ett karriäryrke

På Jobzone blir du först anställd av oss samtidigt som du arbetar ute på ett företag. Det ger en trygg start på din anställning samtidigt som du längre fram har goda möjligheter att få fast anställning på företaget direkt.

En arbetsledare kan tjäna mycket olika beroende på tjänst och ort, men vanligt är att lönen varierar mellan 35 000 till 45 000 kr. Vi erbjuder dig en lön som baseras på genomsnittligt förtjänstläge. Det betyder att lönen varierar med just vilket uppdrag du utför och på vilket företag du jobbar.

Om du tror att arbetsledare i Malmö är ett jobb som passar dig är du välkommen att söka någon av de lediga tjänster som vi på Jobzone erbjuder. Ett jobb som arbetsledare är ett steg upp i karriären och därifrån finns det goda möjligheter att utveckla ditt ledarskap och hitta ännu mer kvalificerade ansvarsuppgifter för att fortsätta din karriär.