fbpx

Arbetsledare Örebro

Jobba som arbetsledare i Örebro

Tycker du om att ta ansvar och att analysera? Är du bra på att fatta snabba men väl avvägda beslut? I så fall är du som klippt och skuren för ett jobb inom arbetsledning i Örebro. Du kan vara arbetsledare med jobb i Örebro inom en rad olika branscher som exempelvis industri, bygg- och anläggning, hotell, med flera.

Som arbetsledare inom bygg i Örebro är du lite av spindeln i nätet och organiserar och fördelar arbetet på en byggarbetsplats. För att du ska kunna arbeta som byggnadsarbetsledare i Örebro behöver du ha en eftergymnasial utbildning. Du kan till exempel ha arbetat inom byggbranschen och sedan utbildat dig till arbetsledare på Yrkeshögskolan.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Hur mycket har en arbetsledare i lön i Örebro?

När du arbetar med arbetsledning inom anläggning i Örebro har du ett stort ansvar, vilket också avspeglar sig i lönen. Hur mycket du har i lön beror på var du arbetar då Jobzone använder sig av en lönemodell som heter GFL, genomsnittligt förtjänstläge.

Den genomsnittliga lönen för en arbetsledare ligger på omkring 40 000 kronor i månaden. Som arbetsledare genom Jobzone har du möjligheten att efter ett tag gå vidare och i stället anställas direkt hos den kund du är placerad hos.