fbpx

Arbetsledare Trollhättan

Jobba med arbetsledning i Trollhättan

Ett arbetsledarjobb passar dig som har en naturlig förmåga att organisera arbetsuppgifter och styra upp ett arbetsuppdrag. Man kan jobba som arbetsledare på olika typer av arbetsplatser, till exempel inom industrin, i större butiker eller på hotell. Men det finns också många jobb som handlar om arbetsledning inom bygg och anläggning i Trollhättan.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vilken utbildning behövs för att jobba som arbetsledare i Trollhättan?

Om du vill jobba som byggnadsarbetsledare så är det en bra grund om du själv har jobbat som byggarbetare. Då har du en god uppfattning om vilka krav som ställs på en bra arbetsledare. Du bör också ha en relevant vidareutbildning från högskola eller yrkeshögskola. Om du har erfarenhet av entreprenadjuridik och/eller projektekonomi så är det ett stort plus. Som person behöver du vara ansvarsfull samt stresstålig och flexibel.

Vad innebär det att anställas av Jobzone?

Om du anställs av oss på Jobzone för att jobba som arbetsledare i Trollhättan, så skriver du avtal med oss och det är vi som betalar ut din lön. Ditt faktiska arbete kommer du att utföra hos någon av våra kunder. Där kan du sedan ha möjlighet att få en fast anställning efter ett tag.