fbpx

Arbetsledare Västerås

Jobba som arbetsledare i Västerås

Som arbetsledare organiserar och leder du jobbet på exempelvis en byggarbetsplats. Det är ett roligt men krävande arbete som kan innefatta många olika slags arbetsuppgifter. Som arbetsledare inom bygg i Västerås kan det exempelvis vara du som också sköter tidsredovisningen, lägger schemat och beviljar semestrar. Men också du som visar nyanställda tillrätta och håller personalmöten.

Som arbetsledare med jobb i Västerås har man ett stor ansvar oavsett vilket företag man arbetar på. Därför är också lönen bra, men hur mycket en arbetsledare har i lön i Västerås beror även på vad som ingår i arbetsuppgifterna och var man arbetar. På Jobzone beräknas lönen efter genomsnittligt förtjänstläge, GFL.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för ett jobb inom arbetsledning i Västerås?

Som byggnadsarbetsledare i Västerås ska du helst ha en utbildning i arbetsledning. Det är bra om du även har arbetslivserfarenhet som byggarbetare eftersom det då blir lättare för dig att förstå och leda arbetet. Det finns bra utbildningar på Yrkeshögskolan men också lämpliga kurser på universitetsnivå.

För att du ska kunna bli en bra arbetsledare måste du kunna motivera dina medarbetare, men även vara bra på konfliktlösning och kunna hantera dubbla lojaliteter. Vill du arbeta med arbetsledning inom anläggning eller bygg i Västerås har Jobzone lediga jobb. Välkommen att kontakta oss!