fbpx

Jobb Bauhaus

Jobba på Bauhaus

Vill du jobba med kvalitetsprodukter i ett väletablerat och välsorterat byggvaruhus? Bauhaus har funnits på den tyska marknaden sedan 1960-talet och Sverige sedan 1997.

De drygt 20 butiker som finns i vårt land idag har ett imponerande varusortiment på över 150 000 produkter! Det innebär att det finns en hel del att hålla reda på och därför ett behov av flera sorters medarbetare.

 

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Företagsandan på Bauhaus

Hos Bauhaus ska medarbetarna kunna trivas, känna sig delaktiga och utvecklas. Det ska vara högt i tak och inspirerande att arbeta här. Glädje är viktigt i företagsklimatet. För att uppnå detta har företaget satt upp ett antal riktlinjer för hur de anställda förväntas vara mot varandra, vilka kan sammanfattas:

Var vänlig i kommunikation med andra
Dela med dig av information och erfarenheter
Ge både beröm och konstruktiv kritik
Tala aldrig bakom ryggen på någon
Utsätt aldrig någon för trakasserier eller diskriminering
Respektera andras tid
Ta ansvar för dina beslut
Håll vad du lovar
Hjälp till att skapa en arbetsplats där det är roligt att jobba
Säljare

Utöver att erbjuda det största sortimentet inom branschen så strävar Bauhaus efter att alltid ge kompetent och effektiv service till kunderna. Det är därför bra om du har tidigare erfarenhet från detaljhandel och/eller har kunskap inom hantverksjobb. Som säljare hamnar du inom en specifik avdelning i en butik och förväntas lära dig det sortiment som erbjuds där.

Det är du och dina arbetskamrater som kommer att vara företagets ansikte utåt mot kunderna. Det är därför extremt viktigt att du är utåtriktad och trivs med att möta människor för att ge dem den service de har rätt att förvänta sig. Du ska kunna agera både professionellt och ödmjukt, oavsett om situationen är stressig eller om kunden är otrevlig.

För att passa som säljare behöver du självständigt kunna ta ansvar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du är flexibel i dina prioriteringar och alltid ser till kundens bästa.

Kassamedarbetare

Även kassamedarbetarna fungerar i största grad som ett ansikte utåt mot kunderna. För att arbeta i kassan behöver du vara effektiv och stresstålig. Du ska alltid kunna visa upp ett glatt och vänligt ansikte, även om kön ringlar sig lång. Tidigare erfarenhet av arbete i kassa är naturligtvis ett plus.

Logistikmedarbetare

Med tanke på Bauhaus stora produktsortiment är det av yttersta vikt att det råder god ordning. Som medarbetare inom logistiken hjälper du till att hålla koll på och ansvara för att ta hand om varuleveranser, samt fylla på och prismärka ute i hyllorna. Som person behöver du ha god ordningskänsla och kunna arbeta självständigt. Det är du som servar säljarna och ger dem förutsättningar att kunna göra ett bra jobb.

Administratör

Som administratör arbetar du i kulisserna med lite olika roller. Du kommer bland annat att kunna arbeta med statistik, genomgång av kassarapporter och efterkontroller gällande online-ordrar. Andra arbetsuppgifter kan vara att hantera leverantörer och sköta kontakterna med transportbolag. Även reklamationshantering kan ingå i rollen. För att passa för jobbet behöver du gilla att arbeta med siffror, vara noggrann och kunna arbeta målmedvetet.