fbpx

Jobb Budbee

Budbilsfirma som expanderar

Jobba på Budbee

Gillar du att köra bil? Har du kanske rent utav C-kort eller CE-kort? Eller är du ordningsam och tycker om att sortera saker? Om du dessutom har en ekonomi som skulle behöva förstärkas så kan ett jobb på Budbee vara något för dig.

Här kan du jobba extra med att köra budbil, som skåpbilschaufför eller lastbilschaufför Du kan också jobba deltid med att hantera och sortera paket på någon av Budbee:s terminaler, eller arbeta inom kundtjänst. Även kvällsjobb förekommer.

 

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Om Budbee

Budbee startade upp i Sverige 2016 och har nu verksamhet i Finland, Sverige, Danmark, Belgien och Nederländerna. Företaget erbjuder så kallad “last mile”-service för e-handeln som befinner sig i ständig tillväxt. Allt fler kunder beställer hellre på nätet än letar runt i fysiska butiker. Det betyder att det finns ett mycket stort behov av frakt till hemadresser och utlämningsställen. Och det är här Budbee kommer in med sina tjänster. Du har säkert sett företagets utlämningsboxar i till exempel en mataffär. Många slutkunder tycker att det är extra smidigt att kunna hämta ut sina paket på detta sätt, endast med behov av en pinkod och utan att behöva köa vid ett serviceställe.

Det finns förstås stora utmaningar i att arbeta med frakt samtidigt som världen ropar efter mindre miljöpåverkan. Budbee är måna om att ta sitt ansvar och arbetar ständigt med förbättrade transportlösningar, samt kompenserar sina koldioxidutsläpp. Även logistiken på terminalerna är viktig i detta sammanhang. Utleveranser ska ske utan dröjsmål och samtidigt ska budbilarna vara så fullpackade som möjligt. Utsläpp från bilar som kör halvtomma måste undvikas. Det ställer stora krav på logistiken och medarbetarna på terminalerna.

Lediga jobb hos Budbee

Om man är anställd på Budbee så arbetar man hårt och dedikerat. Om man visar rätta intresset och andan kan man utvecklas och gå långt inom företaget. Du har möjlighet att nå positioner såsom säljare, affärsutvecklare, ekonom eller algoritmutvecklare.

I en bemanningsanställning genom oss börjar du dock vanligen med de mer jordnära arbetsuppgifterna. De som äger rum på golvet eller på vägen. Vissa kontorstjänster kan dock också erbjudas emellanåt. Typiska tjänster som erbjuds som extrajobb eller på deltid innefattar:

Terminalarbetare – Du kommer att arbeta med att hantera och sortera paket. För att arbeta med detta behöver du vara snabbfotad och ha god fysik. Du arbetar bra i team och är noggrann och ordningsam.

Budbilschaufför/skåpbilschaufför med B- kort eller C-kort – Du kommer att packa, lasta och lossa skåpbilen och köra den till olika utlämningsställen där du placerar paket i individuella boxar. Även för detta jobb behövs god fysik och noggrannhet, samt bra orienteringsförmåga. För en del paket gäller hemleverans och därför behöver du också vara serviceminded.

Lastbilschaufför med C-kort eller CE-kort – Du kommer att lasta lastbilen på en av Budbee:s terminaler, och lossa den på någon av de andra. Förutom rätt körkortsbehörighet så behöver du ha bra fysik och noggrannhet.

Kundservice – Som medarbetare inom kundtjänst får du hantera kundernas frågor och klagomål. Det är viktigt att du är lyhörd och har ett trevligt sätt mot alla och envar.

Budbee och Instabox har gått samma – Instabee

De båda svenskgrundade bolagen har migrerat och bildat Instabee tillsammans. Budbee och Instabox har varit tongivande i att göra transportbranschen mer tillgänglig både för privat- och företagskunder. Instabee är framtiden, sök ett jobb som chaufför i ett av Sveriges mest intressanta företag på väg framåt.