fbpx

Byggnadsarbetare Jobb Borås

Jobba som byggarbetare i Borås

Har du gått gymnasiets bygg- och anläggningsprogram eller motsvarande inom vuxenskolan? Då kan säkert ett jobb som byggnadsarbetare i Borås vara av intresse för dig. Spana in våra lediga tjänster. Det finns stora chanser att du hittar något för dig, oavsett om du är byggnadssnickare, betongarbetare eller har någon annan specialkompetens som byggjobbare.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Jobb för byggare i Borås

För att jobba som byggnadsarbetare behöver man så klart vara både händig och i god form – det är vanligen ett jobb för grovarbetare! Men det finns också gott om byggjobb som kräver främst fingerfärdighet och precision, till exempel jobb för snickare. Säkert har du redan din inriktning klar för dig och kan välja ut de jobb som skulle passa just dig bäst.

Attraktiva löner för byggnadsarbetare i Borås

Efterfrågan på byggjobbare är alltid hög, vilket ofta återspeglas i lönerna. I Sverige ligger snittlönen för byggnadsarbetare runt 35 000 kronor per månad. Den exakta nivån kan variera beroende på faktorer som inriktning, erfarenhet, utbildning och ålder. Hos Jobzone strävar vi alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga löner som är anpassade efter löneläget för byggarbetare på samma företag. Vi använder oss av modellen för genomsnittligt löneläge för att säkerställa en rättvis ersättning för ditt arbete.

Kontakta Jobzone för ditt nästa jobb som byggarbetare i Borås

Välkommen att kontakta oss på Jobzone för att hitta ditt nästa spännande jobb som byggarbetare i Borås. Vi är dedikerade till att hjälpa dig bygga din karriär och matcha dig med rätt arbetsplats och arbetsuppgifter. Oavsett om du är ny på arbetsmarknaden inom byggbranschen eller om du söker nya utmaningar, finns det möjligheter att växa och utvecklas hos oss. Ta steget mot en lovande framtid som byggarbetare i Borås genom att kontakta oss idag.