fbpx

Byggnadsarbetare Jobb Borås

Jobba som byggarbetare i Borås

Har du gått gymnasiets bygg- och anläggningsprogram eller motsvarande inom vuxenskolan? Då kan säkert ett jobb som byggnadsarbetare i Borås vara av intresse för dig. Spana in våra lediga tjänster. Det finns stora chanser att du hittar något för dig, oavsett om du är byggnadssnickare, betongarbetare eller har någon annan specialkompetens som byggjobbare.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Jobb för byggare i Borås

För att jobba som byggnadsarbetare behöver man så klart vara både händig och i god form – det är vanligen ett jobb för grovarbetare! Men det finns också gott om byggjobb som kräver främst fingerfärdighet och precision, till exempel jobb för snickare. Säkert har du redan din inriktning klar för dig och kan välja ut de jobb som skulle passa just dig bäst.

Lön för byggnadsarbetare

Efterfrågan på byggjobbare är alltid hög och detta avspeglar sig ofta i den lön man kan få. Snittlönen i Sverige är runt 35 000 kr i månaden. Den exakta nivån beror på flera olika saker, såsom inriktning, erfarenhet, utbildning och ålder. Hos oss på Jobzone får du dock alltid en lön som anpassas efter löneläget för övriga byggarbetare på samma företag, enligt modellen för genomsnittligt löneläge. Välkommen att kontakta oss för att hitta ditt nästa jobb som byggarbetare i Borås!