fbpx

Byggnadsarbetare Jobb Eskilstuna

Eskilstuna, nya jobb som byggarbetare!

Vill du hitta ett nytt jobb som byggare i Eskilstuna? Då ska du söka ditt jobb via Jobzone. Jobzone är en rekryterings- och bemanningsfirma som ser till att sätta människor i arbete med schyssta avtal. För att få en trygg start blir man till en början anställd av Jobzone för att arbeta ute hos någon kund. Under tiden får man en bra lön som baseras på genomsnittligt förtjänstläge.

Så småningom får man chansen att ta anställning hos kunden direkt.

Att jobba som byggnadsarbetare är ett varierat arbete med många möjligheter. På ett bygge behövs grovarbetare för enklare sysslor, betongarbetare som är specialister på gjutning, och en byggnadssnickare som vet hur kvalitet skapas i snickarjobb. Byggarbetsplatsen är en samlingsplats för många byggjobbare med olika kompetenser.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vilka egenskaper ska en byggjobbare ha?

Med olika arbetsuppgifter finns det goda möjligheter för byggjobbare med olika utbildning och arbetserfarenhet att få jobb. För alla byggjobbare krävs det dock att man har ett praktiskt handlag och en god fysik. Byggjobbet innebär ibland tunga lyft, och för att jobba som byggjobbare behöver man kunna röra sig obehindrat mellan olika arbetsstationer och upp och ner i byggnadsställningar. Tycker du att jobbet verkar intressant? Hitta din nya karriär med Jobzone!