fbpx

Byggnadsarbetare Jobb Göteborg

Jobzone söker byggarbetare för jobb i Göteborg

Vill du jobba som byggnadsarbetare i Göteborg? Kontakta då Jobzone! Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag som hjälper olika byggföretag att hitta skickliga och kompetenta byggjobbare i Göteborg. Vi söker bland annat betongarbetare, grovarbetare och byggnadssnickare i Göteborg. Som byggnadsarbetare arbetar du med uppförandet av nya byggnader, men också med ombyggnationer och renoveringar. Det kan vara allt från stora kommersiella fastigheter till villor och fritidshus.

Jobzone samarbetar med flera ledande byggföretag i Göteborg och som byggnadsarbetare hos oss placeras du hos något av dessa företag. Det ger dig möjligheten att efter ett tag gå vidare till fast anställning direkt hos byggföretaget. Tycker du att detta låter intressant och vill arbeta som byggare med jobb i Göteborg? Kontakta då Jobzone så hjälper vi dig vidare.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att kunna jobba som byggnadsarbetare i Göteborg?

Du måste vara utbildad byggnadsarbetare eller snickare för att få ett jobb i Göteborg. Komvux har godkända utbildningar men du kan även ha gått bygg- och anläggningsprogrammet på gymnasiet. Eller någon av de byggtekniska utbildningar som ges på Yrkeshögskolan och som ger specialkompetens. Givetvis är det bra om du tidigare har arbetat inom bygg men det är inte nödvändigt.

För att du ska lyckas som byggnadsarbetare måste du vara noggrann och pålitlig, men också tycka om att vara en del i ett arbetslag. Det är bra om du även är kreativ och tycker om problemlösning då detta är egenskaper som ofta kommer till användning inom byggnation. Då arbetet ofta är fysiskt och man i stort sett är igång hela dagarna behöver man även ha en bra grundfysik.

Som byggnadsarbetare i Göteborg har du goda chanser att få en bra lön

Som utbildad byggnadsarbetare är man sällan utan jobb. Det innebär att du också har goda chanser att få en bra månadslön. Genomsnittslönen för en utbildad byggjobbare ligger på runt 34 000 kronor utan ackord. Det som avgör hur hög lön du får är vilken utbildning och erfarenhet du har. Men även ålder och yrkesskicklighet påverkar lönen. Lönerna kan också skilja mellan olika byggföretag.

Byggnadsarbetare som är anställda hos Jobzone får en marknadsmässig lön som baseras på genomsnittligt förtjänstläge, GFL. Det betyder att du i stort sett får lika mycket i lön som dina kollegor med samma arbetsuppgifter har på det företag där du är placerad. Lönemodellen är framtagen av LO-förbunden och Kompetensföretagen tillsammans och ska bidra till att du får en så rättvis lön som möjligt.