fbpx

Byggnadsarbetare Jobb Halmstad

Jobzone söker byggarbetare i Halmstad

Är du snickare som söker jobb i Halmstad? Kontakta då Jobzone! Just nu söker vi både betongarbetare, grovarbetare och snickare för jobb i Halmstad. Jobzone är ett bemanningsföretag som hyr ut kompetent personal till olika företag. Oftast blir du placerad hos ett företag under en längre tid och har då goda chanser att efter ett tag bli anställd direkt hos dem.

Som byggjobbare i Halmstad ingår du ofta i ett större team med olika yrkeskategorier som byggnadssnickare, murare, grovarbetare, takläggare, betongarbetare, elektriker, målare med flera. Ni arbetar främst med nybyggnation, utbyggnad och renoveringar av olika typer av byggnader.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Som byggnadsarbetare har du goda chanser att få en bra lön

Arbetsmarknaden för olika byggnadsarbetare är mycket god i Halmstad. Det betyder att du har goda chanser att arbeta dig upp till en riktigt bra lön. Genomsnittslönen för en utbildad byggare med jobb i Halmstad ligger runt 34 000 kronor i månaden utan ackord.

För att du ska kunna jobba som byggnadsarbetare i Halmstad måste du vara utbildad. Godkänd utbildning är bygg- och anläggningsprogrammet på gymnasiet, samt likvärdiga utbildningar på Komvux och Yrkeshögskolan. Arbetet som byggnadsarbetare är ofta fysiskt och för att du ska klara av jobbet måste du ha god fysik.