fbpx

Byggnadsarbetare Jobb Helsingborg

Kunniga byggarbetare sökes i Helsingborg

Vill du jobba som byggnadsarbetare i Helsingborg? Kontakta då oss på Jobzone. Vi är ett rekryterings- och bemanningsföretag som söker skickliga byggnadsarbetare i Helsingborg till några av våra kunder. Just nu söker vi en utbildad snickare för jobb i Helsingborg men också betongarbetare och grovarbetare för tjänster på olika företag i Helsingborg.

För att du ska kunna jobba som byggjobbare i Helsingborg måste du som minst ha en bra grundutbildning. Du kan exempelvis ha gått gymnasiets bygg- och anläggningsprogram eller studerat till byggarbetare på Yrkeshögskolan eller Komvux. Det är bra om du har arbetserfarenhet men det är inget måste då du i så fall kommer att få börja med att gå som lärling.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Hur mycket har en byggnadsarbetare i lön i Helsingborg?

Hur mycket en byggare med jobb i Helsingborg hos Jobzone har i lön beror på vilket företag man arbetar hos och vilka arbetsuppgifter man har. Generellt har en byggnadssnickare i Helsingborg runt 35 000 kronor i lön. Men hur hög lön man får beror även på ålder, utbildning och erfarenhet.

Jobzone beräknar lönen enligt genomsnittligt förtjänstläge, GFL. Då tar man hänsyn till hur mycket andra byggarbetare med liknande arbetsuppgifter tjänar på företaget man är placerad hos. Som anställd hos Jobzone har man goda chanser att avancera och även bli anställd direkt hos det företag man är uthyrd till.