fbpx

Byggnadsarbetare Jobb Jönköping

Sök jobb som byggarbetare i Jönköping

Skulle du kunna tänka dig att jobba som byggnadsarbetare i Jönköping? Vi på bemanningsföretaget Jobzone söker just nu betongarbetare, grovarbetare och snickare för olika jobb i Jönköping. Anställs du av Jobzone hyrs du ut till det byggföretag som stod listat i tjänsten som du sökte. Om allt går bra och du gör bra ifrån dig har du goda chanser att istället bli anställd som byggnadsarbetare i Jönköping direkt hos kunden.

För att du ska klara av jobbet som byggjobbare i Jönköping måste du ha en god fysik. Du behöver inte ha erfarenhet från yrket men du måste ha en grundutbildning. Lämplig utbildning är exempelvis gymnasiets bygg- och anläggningsprogram. Som vuxen kan du i stället ha gått en liknande utbildning på Yrkeshögskolan eller Komvux.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Hur mycket har en byggnadsarbetare i lön i Jönköping?

En utbildad byggare med jobb i Jönköping tjänar ungefär 34 000 kronor i månaden utan ackord. Ålder, utbildning, erfarenhet och arbetsuppgifter har stor betydelse då man beräknar en lön.
Anställs du som byggnadssnickare i Jönköping av Jobzone beräknas din lön enligt genomsnittligt förtjänstläge. Du får då en marknadsmässig lön som är satt efter hur mycket dina kollegor med liknande arbetsuppgifter har i lön på det företag där du arbetar.