fbpx

Byggnadsarbetare Jobb Malmö

Sök jobb som byggarbetare i Malmö!

Har du satsat på en utbildning som byggarbetare? Då är du bara att gratulera! Det finns nämligen alltid jobb för duktiga byggare i Malmö. Nästan vart man vänder blicken så faller ögonen på en byggarbetsplats. Regionen kring Malmö och Öresund verkar aldrig sluta växa, och det betyder att det alltid finns behov av byggjobbare.

Om du är redo för nästa steg i karriären som byggnadsarbetare och kan tänka dig ett nytt jobb i Malmö så kan du hitta din öppning genom oss på Jobzone. Vi bemannar och rekryterar nämligen till flera olika byggföretag i området. Det fungerar då som så att du, när du gått igenom vår rekryteringsprocess, blir anställd av oss. Din faktiska arbetsplats blir dock hos ett av de byggföretag som vi har som kunder. Om ni trivs med varandra så är det mycket möjligt att du med tiden blir erbjuden en anställning direkt hos dem istället. Det blir vi bara glada för i så fall, för det bevisar att vi gjort en bra rekrytering.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att jobba som byggnadsarbetare i Stockholm?

Arbetet som byggjobbare i Stockholm är ofta väldigt fysiskt och det kan även förekomma en hel del tunga lyft. Därför är det bra om du har en bra grundfysik. Du måste också tycka om att arbeta tillsammans med andra då du ofta ingår i ett arbetslag som arbetar på ett bygge. Andra egenskaper som är bra att ha som byggnadsarbetare är noggrannhet, nyfikenhet och en vilja att ta sig an nya utmaningar.

För att du ska kunna bli aktuell för ett arbete som snickare med jobb i Stockholm behöver du vara utbildad byggnadsarbetare. Du kan exempelvis ha gått bygg- och anläggningsprogrammet på gymnasiet eller en liknande utbildning på Komvux. Har du dessutom en specialutbildning inom bygg från Yrkeshögskolan är du riktigt attraktiv på arbetsmarknaden. Det gör inget om du ännu inte har någon erfarenhet från byggbranschen då alla som är nyutbildade får börja som lärling.

Hur mycket har en byggnadsarbetare i lön i Stockholm?

Efterfrågan på pålitliga och duktiga byggnadsarbetare är stor. Därför finns det också goda chanser till en bra lön. Tittar man på lönestatistiken så ligger en månadslön för en fast anställd byggarbetare på strax under 35 000 kronor i månaden. Men man kan tjäna betydligt mer än så.
Det som vanligtvis påverkar lönen är utbildning, ålder och yrkesskicklighet. Men även vilket byggföretag man arbetar hos har betydelse för lönen.

Anställs du som byggjobbare av Jobzone är det vi som betalar din lön fast att du är utlånad till ett byggföretag. När vi beräknar löner använder vi oss av något som kallas genomsnittligt förtjänstläge. Då påverkas din lön av hur mycket andra byggarbetare tjänar på det företag där du är placerad. På så vis får du en rättvis och marknadsmässig lön.