fbpx

Byggnadsarbetare Jobb Örebro

Sök jobb som byggarbetare i Örebro!

Har du erfarenhet eller utbildning till att jobba som byggnadsarbetare? Då kan det vara värt att titta på jobbmöjligheterna i Örebro med omnejd. Här behövs det många nya händer som hjälper till att uppföra stadens nya byggprojekt. Verkar det intressant? Sök ditt jobb som byggarbetare i Örebro via Jobzone!

När du tar ett jobb via Jobzone blir du först anställd direkt hos Jobzone för att utföra arbetsuppgifter hos någon av Jobzones kunder. Det ger dig en trygg och säker start på din nya anställning och du får en marknadsanpassad lön som baseras på genomsnittligt förtjänstläge.

Om ditt jobb som byggare hos kunden fungerar fint har du stora möjligheter att så småningom bli anställd av kunden direkt. Det är en bra deal där både du och arbetsgivaren kan testa om jobbet är intressant och fungerar bra.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Många möjligheter som byggjobbare!

Att jobba som byggnadsarbetare i Örebro betyder inte bara att man gör enkla arbetsuppgifter som grovarbetare. Det finns gott om möjligheter att specialisera sig. Har man en utbildning från ett praktiskt yrkesgymnasium eller komvux kan man fortsätta på yrkeshögskolan. Kanske är det intressant att bli specialist på gjutning som betongarbetare, eller snickarjobb som byggnadssnickare. Möjligheterna är många, valet är ditt!