fbpx

Byggnadsarbetare Jobb Trollhättan

Jobb för byggarbetare i Trollhättan

Byggarbetare, byggnadsarbetare, byggjobbare, byggnadssnickare… Det finns nästan lika många benämningar som det finns typer av jobb som byggare kan ha. Gemensamt är att den som kan sitt jobb inom bygg aldrig har svårt att få anställning.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad gör man som byggarbetare i Trollhättan?

Det kan som sagt vara väldigt varierande. De flesta typer av byggjobb räknas dock som jobb för grovarbetare. Det kan till exempel vara murare eller betongarbetare, som bygger väggar, men också snickare har jobb inom bygge, liksom golvläggare och andra som har sina specialområden. Arbetsplatsen man är på kommer också att vara olika från period till period, av naturliga skäl.

Anställning för byggarbetare i Trollhättan, via Jobzone

Om du vill jobba som byggnadsarbetare så kan det vara bra att ta pulsen på en arbetsgivare innan du tar fast anställning hos denne. Det får du chansen till om du tar en bemanningsanställning hos oss på Jobzone först. Då kommer vi att vara din arbetsgivare, åtminstone initialt, men du kommer att arbeta på ett företag som är vår kund. Din lön som byggnadsarbetare får du dock från oss. När du och företaget lärt känna varandra så är det mycket möjligt att du erbjuds en anställning av dem istället.