fbpx

Byggnadsarbetare Jobb Västerås

Jobba som byggarbetare i Västerås

Som byggnadsarbetare i Västerås arbetar du inom byggnation. Men exakt vilka arbetsuppgifter du har beror på vilken typ av byggjobbare du är. Du kan exempelvis vara byggnadssnickare, betongarbetare eller grovarbetare i Västerås. Som byggare med jobb i Västerås kan du jobba åt ett större byggbolag som erbjuder totalentreprenad. Men också åt en mindre aktör som är specialiserad på särskilda byggtjänster.

Vill du jobba som byggnadsarbetare i Västerås? Kontakta då Jobzone! Vi är ett bemanningsföretag som hyr ut skickliga byggnadsarbetare till olika företag runt om i Västerås. Vi erbjuder dig en trygg anställning med goda chanser att så småningom bli anställd direkt hos kunden. Varmt välkommen att kontakta oss!

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Hur mycket har en byggnadsarbetare i lön i Västerås?

Lönen kan variera mellan olika företag och baseras ofta på vilken utbildning man har. Exempelvis kan en skicklig snickare med jobb i Västerås ha mer betalt än en grovarbetare. Saker som påverkar lönen är ålder, utbildning, erfarenhet och specialistkunskaper.

För att du ska kunna jobba som byggnadsarbetare måste du ha en relevant utbildning. Du kan exempelvis ha gått bygg- och anläggningsprogrammet på gymnasiet eller läst en liknande utbildning på Komvux eller Yrkeshögskolan. Som nyutexaminerad är det vanligt att man får börja med att gå som lärling tills man lärt sig arbetet ordentligt.