fbpx

C-Chaufför Eskilstuna

Arbeta som c-chaufför i Eskilstuna

Tycker du om att själv styra din arbetsdag och att lägga upp arbetet? Är du både ansvarstagande och servicemedveten? I så fall passar du att jobba som lastbilschaufför i Eskilstuna. För att du ska kunna jobba som lastbilsförare i Eskilstuna måste du ha ett c-körkort. Både Komvux och andra yrkesskolor utbildar lastbilschaufförer. Man kan också gå gymnasiets fordons- och transportprogram med inriktning på transport.

Som lastbilsförare med jobb i Eskilstuna kan du exempelvis arbeta med att köra varor till olika butiker eller paket och gods för en budfirma. Det är vanligtvis också du som lastar och lossar varorna med hjälp av en handtruck eller vanlig truck. Men i ett chaufförsjobb i Eskilstuna kan det även förekomma vissa lyft och det är bra om du därför har god fysik.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Hur hög är lönen för en c-chaufför med jobb i Eskilstuna?

Jobzone är ett bemanningsföretag, så även om du är placerad hos någon av våra kunder är det är vi som betalar din lön. De lastbilschaufförer som arbetar hos oss får betalt enligt gällande GFL, genomsnittligt förtjänstläge. Det innebär att du då får en marknadsmässig lön som bestäms efter hur mycket andra chaufförer har i lön på det företag där du jobbar. Hur mycket du får i lön beror alltså på vilket företag du arbetar hos. Men genomsnittslönen i landet för en lastbilschaufför ligger på strax över 28 000 kronor i månaden.

Just nu har Jobzone lediga jobb som lastbilschaufför i Eskilstuna. Kontakta oss så hjälper vi dig till ett roligt och varierande lastbilsjobb.