fbpx

C-Chaufför Halmstad

Jobba som c-chaufför i Halmstad

Att jobba som lastbilsförare i Halmstad innebär ofta att ha en stor frihet. Du lägger själv upp dina rutter, planerar själv hur lastbilens utrymme ska utnyttjas på bästa sätt och bestämmer själv när och var du vill ta rast. Och naturligtvis är det ingen som lägger sig i vilken musik du lyssnar på under dina turer.

Om du vill ha ett lastbilsjobb i Halmstad så ska du leta efter lediga tjänster här på Jobzone. Vi bedriver en bemanningstjänst där vi anställer och hyr ut bland annat lastbilschaufförer till olika företag i Halmstad. Efter en viss tid kan det finnas god möjlighet att anställningen går över till det företag där du jobbar.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Räcker det med ett c-körkort för att kunna jobba som lastbilsförare?

För att ha ett chaufförsjobb som yrke behöver du, utöver ditt c-körkort, ha ett yrkeskompetensbevis. Det utfärdas på vissa körskolor och är giltigt i 5 år. Sen måste det förnyas. För att du ska kunna arbeta effektivt med att lasta i och ur lastbilen är det dessutom ett stort plus om du har truckkort.

Som lastbilsförare i Halmstad är det också bra om du har en hyfsat god fysik, eftersom arbetet ibland kan innebära en del manuella lyft. Lämpligen har du ett bra lokalsinne och klarar av såväl intensiv stadstrafik som långa ensamma sträckor på landsväg. Och som alltid så innebär frihet också att du förväntas ta ett stort eget ansvar för ditt arbete.

Om detta stämmer in på dig så är du välkommen att söka ditt nästa jobb som lastbilschaufför i Halmstad hos oss.