fbpx

C-Chaufför Helsingborg

C-chaufför – jobb i Helsingborg

Trivs du på vägarna? Att få sköta dig själv och känna lastbilens kraft under dig? Då är ett jobb som lastbilschaufför i Helsingborg säkert något för dig. Oavsett om du nyss har tagit ditt c-körkort och yrkeskompetensbevis, eller om du redan har några år som lastbilsförare på nacken, så kan ett jobb hos oss vara ditt nästa steg i yrkeslivet.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Varför ska man jobba som lastbilsförare i Helsingborg?

Helsingborg utgör en stor nod (eller knutpunkt som man säger här) för inrikes och utrikes frakter. Alla som någon gång kört på E6:an utanför Helsingborg förstår hur mycket jobb det finns för lastbilsförare här. Det är nästan ofantliga mängder varor och gods som ska från hamnen till någon av logistikcentralerna i Helsingborgs utkant, för att sedan transporteras vidare efter omlastning på nya lastbilar. Till detta kommer också allt det “vanliga” behovet av de som åtar sig lastbilsjobb. Inte minst inom jordbruket eller vid bygg- och anläggningsarbeten.

Varför är det bra att ta ett chaufförsjobb hos Jobzone?

När du jobbar genom oss så är det vi som är din arbetsgivare och vi som ansvarar för att du får bra arbetsförhållanden hos det företag som vi hyr ut dig till. Du får också en lön som är anpassad efter marknaden, tack vare att vi tillämpar en lönesättning baserad på genomsnittligt förtjänstläge. När du jobbat ett tag på företaget i fråga, och vet att du trivs där, så har du sedan bra möjlighet att istället få en anställning direkt hos dem.