fbpx

C-Chaufför Jönköping

Jobb för c-chaufförer i Jönköping

Jönköping är en stad som sjuder av aktivitet och entreprenörskap. Inte sällan leder det till ett behov av en lastbilschaufför som kan rycka in och transportera allt det som produceras. Om du har c-körkort och letar efter ett jobb som lastbilsförare i Jönköping så hjälper vi på Jobzone mer än gärna till. Det går till så att din anställning blir hos oss, medan din arbetsplats blir hos ett av de företag som vi har som kunder i Jönköping. Det är ett utmärkt sätt att komma in i branschen för att senare ha chansen till en fast anställning på företaget där du jobbar.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Chaufförsjobb i Jönköping

I ett lastbilsjobb i Jönköping kör du gods, material eller varor mellan upphämtningspunkt och avlastningspunkt. Det kan innebära såväl längre turer som kortare. Ofta får du själv planera arbetet och rutterna. På så sätt har du en stor frihet att sköta dig själv som lastbilsförare i Jönköping, bara du ser till att rätt sak kommer till rätt plats i rätt tid.

Vad gäller arbetet med att lasta i gods i lastbilen, och att lasta ut det på leveransadressen, så är det bra om du, förutom c-körkort, har ett truckkort. Då har du rätt förutsättningar för ett effektivt arbete.

Vilka krav ställs på en lastbilschaufför i Jönköping?

Förutom c-körkort (och helst även truckkort) så behöver du ha ett yrkeskompetensbevis om du ska jobba som yrkeschaufför. Det utfärdas på vissa körskolor och behöver förnyas vart 5:e år. Ett bra lokalsinne och hög ansvarskänsla är bra att ha därtill.