fbpx

C-Chaufför Linköping

Lastbilsjobb för c-chaufför i Linköping

Har du c-körkort och vill jobba som lastbilschaufför i Linköping? Då kan du få en anställning hos oss på Jobzone, så hyr vi ut dig som lastbilsförare till något av våra kundföretag. Om det fungerar bra så kan du ha goda chanser att med tiden istället få en anställning direkt i företaget du arbetar hos. Om det låter intressant så hittar du våra öppningar för jobb som c-chaufför i Linköping här.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad innebär ett jobb som lastbilsförare i Linköping?

För dig som kör lastbil innebär ett chaufförsjobb i Linköping oftast att du hämtar upp varor och gods hos olika företag för transport till annan adress. Det kan vara körningar inom stan eller längre turer. Då får du jobba med att lasta, köra och lossa enligt en arbetsorder. Men det kan vara du själv som får planera hur lastbilen bäst lastas och även planera körandet. Ett stort plus för denna typ av jobb är om du har truckkort så att du även kan använda truck när lastbilen fylls och töms.

Det finns förstås även andra slags uppdrag för en c-chaufför i Linköping. Det kan behövas lastbilschaufförer inom jord- eller skogsbruk, eller som kör flyttbil. En c-chaufför kan också komma till nytta vid väg- eller anläggningsarbeten.

Hur får jag ett c-körkort?

Du kan ta c-körkort på gymnasiet, om du går fordon och transport. Du kan också ta det genom att gå på Yrkesvux och utbilda dig till yrkesförare. För att jobba som yrkesförare behöver du dessutom ett yrkeskompetensbevis som ska förnyas vart femte år.