fbpx

C-Chaufför Norrköping

Jobb c-chaufför i Norrköping

Har du lastbilskörkort och söker ett chaufförsjobb i Norrköping? I så fall kan Jobzone hjälpa dig. Vi är ett bemanningsföretag som förser andra företag med kompetent och kunnig personal. Just nu söker vi lastbilsförare i Norrköping. Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Har du inget c-körkort men vill jobba som lastbilschaufför kan du utbilda dig på Komvux. Även arbetsförmedlingen kan bistå med utbildning. Det går också att ta c-körkort på gymnasiets fordons- och transportprogram. Men det räcker inte bara att ha ett c-körkort för att få ett lastbilsjobb i Norrköping. Du måste även ha ett yrkeskompetensbevis. Detta kan du få via en körskola.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad innebär det att jobba som lastbilschaufför i Norrköping?

För att du ska trivas att jobba som lastbilschaufför måste du tycka om att arbeta självständigt.
Detta eftersom lastbilsförare med jobb i Norrköping i stort sett själv planerar sin arbetsdag och lägger upp jobbet. Ofta hämtar du upp beställningar med varor på ett lager och kör dessa till olika butiker. Många gånger är det också du som lastar och lossar lastbilen med hjälp av en handtruck. Men trots att det finns hjälpmedel kan det ändå förekomma en del tyngre lyft.

Jobbet som lastbilschaufför innebär frihet men med ansvar då det är viktigt att du håller leveranstider. Ofta kör du kortare sträckor inom Norrköping men det kan även förekomma längre turer. Då måste du vara extra noga och planera din rutt så tidseffektivt som möjligt och även lägga in raster eftersom du inte får köra hur långt som helst utan vila.