fbpx

C-Chaufför Örebro

Lediga lastbilsjobb för dig som är c-chaufför i Örebro

Vill du jobba som lastbilschaufför i Örebro? För att du ska kunna arbeta som c-chaufför med jobb i Örebro ska du så klart ha ett lastbilskörkort. Som vuxen kan man utbilda sig till lastbilschaufför via Yrkesvux. Det går även att få ett c-körkort genom att gå fordons- och transportprogrammet på gymnasiet.

Anställs du av Jobzone som lastbilsförare i Örebro garanteras du alltid en marknadsmässig lön då vi använder oss av lönemodellen GFL, genomsnittligt förtjänstläge. Tycker du att detta låter intressant och kan tänka dig ett chaufförsjobb i Örebro är du varmt välkommen att kontakta oss på Jobzone.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Jobba som c-chaufför i Örebro

Som c-chaufför i Örebro får du inte bara en spännande karriär utan också en känsla av frihet. Att köra lastbil ger dig möjlighet att själv planera och utföra dina arbetsuppgifter. Du ansvarar för att välja de mest effektiva ruterna, utnyttja lastbilens utrymme optimalt och bestämma när och var du tar dina pauser. Musiken du lyssnar på under dina resor? Den väljer du själv, helt utan påverkan från andra. Det är din lastbil, din tid och din frihet.

Vad ingår i arbetet som lastbilsförare?

Som lastbilsförare med jobb i Örebro kan du exempelvis transportera livsmedel, byggmaterial, möbler och annat gods. Ofta jobbar du för ett företag och kör olika typer av produkter från ett lager ut till olika butiker. Därför kan det vara bra om du även har ett truckkort eftersom du då kan hjälpa till med att lasta och lossa godset.

För att du ska ha koll på transporten och alla ordrar ingår det i dina arbetsuppgifter att kontrollera och även ibland skriva fraktsedlar. Som lastbilschaufför är du en viktig del i en lång kedja men du arbetar självständigt och ansvarar för att godset kommer fram i tid. Det innebär att det dessutom är du som planerar och lägger upp jobbet för att det tidsmässigt ska fungera. Inte sällan måste du då ta hänsyn till både vikt och volym men också körsträcka.

Sök lediga jobb som chaufför i Örebro

Om du är redo att starta din karriär som C-chaufför i Halmstad eller om du vill ta nästa steg i din befintliga karriär, kan du hitta lediga tjänster på Jobzone. Vi är experter på bemanning och hyr ut kompetenta C-chaufförer till olika företag i Halmstad.

Vi hjälper dig att ta steget mot en givande karriär på vägen.