fbpx

C-Chaufför Trollhättan

Lediga jobb som c- chaufför i Trollhättan

Tycker du om att arbeta självständigt och själv planera stora delar av ditt arbete? Då kan ett jobb som lastbilschaufför i Trollhättan kanske passa dig. När du jobbar som lastbilsförare i Trollhättan kör du vanligtvis inte så långt även om det ibland även kan förekomma längre körsträckor. Du ansvarar ensam för logistiken och lastar och lossar ofta själv lastbilen. Det är även du som gör upp rutten och säkerställer att godset levereras i tid.

Som lastbilsförare med jobb i Trollhättan kör du ofta varor som mat, möbler, vitvaror och annat till olika butiker. Men du kan också jobba som c-chaufför inom bygg- och anläggning där du exempelvis får bistå i byggandet av en tunnel eller väg. Är du intresserad av olika chaufförsjobb i Trollhättan är du varmt välkommen att kontakta Jobzone.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för ett lastbilsjobb i Trollhättan?

Som lastbilschaufför måste du tycka om att arbeta självständigt och ta ansvar. Men givetvis behöver du också ett c-körkort som berättigar dig att köra lastbil. För att kunna ta ett c-körkort måste du först ha tagit ett b-körkort.

Vill man ta ett c-körkort kan man vända sig till Komvux. De har bra utbildningar där man även får lära sig trafikkunskap, logistik och mycket mer. Det finns också möjlighet att ta c-körkort om man går fordons- och transportprogrammet på gymnasiet. Jobbet som chaufför kan vara rätt fysiskt även om man många gånger använder sig av olika lyftanordningar. Därför är det bra om du åtminstone har en bra grundfysik.