fbpx

C-Chaufför Värnamo

Arbeta som c-chaufför med jobb i Värnamo

Som lastbilschaufför i Värnamo är din främsta uppgift att transportera varor och gods från en adress till en annan och du kan behöva köra både kortare och längre sträckor. Du kan exempelvis köra livsmedel, byggmaterial, möbler och andra varor från ett lager till olika butiker. I dina arbetsuppgifter som lastbilsförare i Värnamo kan det även ingå att lasta och lossa godset. Likaså att hantera fraktsedlar och annat pappersarbete.

Säkerheten är alltid viktig då man jobbar som lastbilschaufför. Förutom att du måste vara en skicklig förare som respekterar gällande regler kan du behöva kunna räkna ut godsets vikt och volym. Letar du efter ett lastbilsjobb i Värnamo? Kontakta Jobzone! Vi har lediga jobb för c-chaufförer i Värnamo.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att man ska kunna söka chaufförsjobb i Värnamo?

En lastbilsförare med jobb i Värnamo måste tycka om att arbeta självständigt och att ta ansvar. För det ska fungera måste du vara bra på att planera och organisera. Som chaufför är du även ansiktet utåt för de företag som du arbetar för. Därför ska du också vara serviceinriktad och bra på att kommunicera.

För att du ska kunna arbeta som lastbilschaufför måste du åtminstone ha ett c-körkort. Detta kan du ha fått genom att gå en yrkesförarutbildning på Yrkesvux. Du kan också ha fått ditt c-körkort på fordons- och transportprogrammet på gymnasiet. Ett stort plus är det om du även har behörighet att köra truck eftersom du då kan fylla och tömma lastbilen själv eller tillsammans med andra.