fbpx

C-Chaufför Västerås

Lediga jobb som c-chaufför i Västerås

Har du ett c-körkort och vill jobba som lastbilschaufför i Västerås? Då kan Jobzone hjälpa dig. En anställning hos Jobzone innebär att du blir placerad hos någon av våra kunder men det är vi som betalar din lön. Då är du garanterad en marknadsmässig lön enligt GFL, genomsnittligt förtjänstläge. Efter ett tag har du även goda chanser att gå vidare till en anställning direkt hos kunden. Tycker du att detta låter intressant. Kontakta oss på Jobzone redan idag!

Det är givetvis bra om du har god körvana och tidigare har arbetat som lastbilsförare i Västerås. Men du kan också precis ha avslutat dina studier på gymnasiets fordons- och transportprogram och där fått ett c-körkort. Har du dessutom ett truckkort är dina chanser till ett lastbilsjobb i Västerås väldigt goda.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vilka arbetsuppgifter har en c-chaufför med jobb i Västerås?

Ett chaufförsjobb i Västerås kan ha stor variation och vad som exakt ingår i dina arbetsuppgifter beror på vilken kund du är placerad hos. Förutom att köra lastbil med olika typer av gods mellan lager och kund är det din uppgift att hålla ordning på fraktsedlar och papper. Ibland kan det också vara du som lastar och lossar godset och beräknar vikt och volym.

Som lastbilsförare med jobb i Västerås kör du oftast kortare sträckor men det kan även vara så att du måste köra längre turer. Då är det viktigt att du noga planerar dina körningar så att dessa sker enligt gällande regler med rast och vila.