fbpx

CE-Chaufför Borås

Vill du jobba som ce-chaufför i Borås?

I Borås och dess omnejd finns det en mängd olika logistikcentraler som är i behov av duktiga yrkeschaufförer. Har du ett ce-körkort och kanske även erfarenhet av att köra tung lastbil i Borås? Jobzone söker både erfarna och nyutbildade yrkeschaufförer i Borås. Kontakta oss så hjälper vi dig till en anställning som lastbilschaufför med jobb i Borås.

Som chaufför med jobb i Borås kan du exempelvis köra för ett åkeri eller en matkedja. Det är vanligtvis du själv som planerar körrutten och ansvarar för att alla leveranser hinner fram i tid. Jobbet innebär en del ensamarbete men du träffar också många människor i samband med lastning och lossning.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Med ce-körkort är du hett eftertraktad i Borås

Det är ganska ofta man ser jobbannonser med “ce-chaufför sökes i Borås”. Att behovet är så pass stort i Borås beror delvis på närheten till Göteborg och allt gods som anländer hamnen där.
Tycker man om att arbeta självständigt och att ta ansvar kan det absolut löna sig att utbilda sig till lastbilschaufför. Både Yrkeshögskolan och Komvux har bra utbildningar. Den sistnämnda är dessutom studiemedelsberättigad.

Så mycket har en ce- chaufför i lön i Borås

Som chaufför med jobb i Borås hos någon av Jobzones kunder får du en marknadsmässig lön beräknad enligt genomsnittligt förtjänstläge. Hur mycket du får i lön beror därför på vilket företag du arbetar hos. Saker som annars kan påverka lönen är erfarenhet, obekväma arbetstider och om man har specialutbildning och exempelvis kör farligt gods.