fbpx

CE-Chaufför Eskilstuna

CE-chaufför sökes i Eskilstuna

Skulle du kunna tänka dig att arbeta som ce-chaufför? Kontakta då oss på Jobzone! Vi är ett bemanningsföretag som förser några av Eskilstunas största företag med kompetent personal. Just nu söker vi bland annat lastbilschaufför för jobb i Eskilstuna.

Jobbet som yrkeschaufför är varierande och du planerar själv dina körningar och ansvarar för att gods och varor når kunderna inom utsatt tid. Det är också du som själv eller tillsammans med andra lastar och lossar godset och ordnar med fraktsedlar och andra dokument. De flesta transporter sker i och runt omkring Eskilstuna men det kan även förekomma längre transporter.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att man ska få köra tung lastbil i Eskilstuna?

För att du ska kunna jobba som långtradarchaufför måste du ha ett ce-körkort. Har du inte det och vill du utbilda dig till yrkeschaufför och ta ce-körkort kan du göra detta hos Komvux i Eskilstuna. Ett ce-körkort berättigar dig att köra tung lastbil med flera släp utan viktgräns.

Som yrkeschaufför måste du vara bra på att planera och tycka om att arbeta självständigt. Arbetet som yrkeschaufför är ibland fysiskt och det kan förekomma lyft. Därför är det bra om du har en god fysik.

Hur mycket har en ce-chaufför i lön i Eskilstuna?

Som anställd av Jobzone får du en marknadsmässig lön som bestäms efter GFL, genomsnittligt förtjänstläge. Hur mycket du har i lön som chaufför med jobb i Eskilstuna beror därför på vilken kund du arbetar hos och hur mycket dina kollegor har i lön. Men en genomsnittlig heltidslön ligger på strax under 30 000 kronor.