fbpx

CE-Chaufför Halmstad

Livet på vägarna som ce-chaufför i Halmstad

Gillar du känslan av att kontrollera en tung lastbil? Då har du förstås ce-körkort och vill ha ett jobb som lastbilschaufför. I Halmstad har du goda möjligheter till detta genom en anställning hos oss på Jobzone. Hitta ditt nästa jobb under våra annonser där ce-chaufför sökes.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Jobb som ce-chaufför i Halmstad

Om du har ce-körkort så finns det ingen viktbegränsning för hur tung lastbil du får köra. Detta körkort är också kravet för att få köra lastbil med släp. Att manövrera så stora lastbilar kräver sin man eller kvinna. En gedigen erfarenhet är därför ett stort plus när du söker jobb som ce-chaufför. Sen kan det förstås också vara så att du inte alltid kör de tyngsta lastbilarna i den tjänst du får. Med ce-körkort har du behörighet även till lättare fordon och samtidigt fördelen att du kan rycka in och köra de tunga lastbilarna vid behov.

Krav på yrkeskompetensbevis

För att ha chaufför som jobb när du kör tung lastbil i Halmstad så måste du, utöver ce-körkortet, ha ett så kallat yrkeskompetensbevis som ska förnyas vart 5:e år. Detta gör du hos en körskola som erbjuder tjänsten. När du har detta på plats är du välkommen att kontakta oss för en bemanningsanställning. En sådan innebär att din anställning formellt är hos oss, och att du får din lön från oss. I praktiken kommer du dock att arbeta hos ett av våra kundföretag. Om allt fungerar bra hos dem så finns det möjlighet att anställningen går över till dem så småningom.