fbpx

CE-Chaufför Helsingborg

Vill du jobba som ce-chaufför i Helsingborg?

Helsingborg hör till de städer i Sverige som har mest trafik med tung lastbil. Det beror på den stora mängd transporter som sker via hamnen och som kommer från Öresundsbron. Antalet logistikcentraler är även stort i Helsingborgs utkant. Därför finns det också ett stort behov av duktiga lastbilschaufförer, både med c- och ce-körkort, i Helsingborg.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

CE-körkort är den högsta behörigheten

Den som har ce-körkort får köra de allra tyngsta lastbilarna och även koppla släp till lastbilen. Har man den behörigheten så är man därför eftertraktad på arbetsmarknaden.

För att ta ce-körkort så behöver man först ha ett c-körkort. Det kan man ta om man går transport och fordon på gymnasiet, eller i form av vuxenutbildning. Även för ce-körkortet finns det olika vägar att ta. Utbildning erbjuds på vissa körskolor eller av utbildningsföretag som inriktat sig speciellt på detta. Där erbjuds också utbildning för att få det YKB, yrkesförarbevis, som är ett krav för att ha ett yrke som c- respektive ce-chaufför.

Anställning som lastbilschaufför i Helsingborg

Jobzone sysslar med rekrytering och bemanning. När du får chaufförsjobb hos oss så kommer du att bli placerad hos ett av våra kundföretag. Det är dock vi som står som arbetsgivare och som betalar ut din lön. Efter att du arbetat ett tag är chanserna stora att du blir erbjuden en anställning direkt i det aktuella företaget.

Om du tycker att det låter intressant med ett jobb som lastbilschaufför i Helsingborg så är du välkommen att botanisera bland våra annonser för ce-chaufför sökes.