fbpx

CE-Chaufför Jönköping

Ta jobb som ce-chaufför i Jönköping!

Är du chaufför med ce-körkort som letar efter jobb i Jönköping med omnejd? Då har du hittat rätt. Med Jobzone får du de bästa möjligheterna att finna din nya karriär. Leta upp din drömtjänst bland våra annonser där ce-chaufför sökes i Jönköping!

Som ce-chaufför får man föra fram tung lastbil med flera släp och utan viktgräns. Det är kanske det bredast körkortet man kan hitta bland chaufförer. Med en sådan kompetens kan man få flera olika sorters chaufförsjobb. Vissa satsar på att köra lastbil åt ett åkeri och ta hand om alla möjliga sorters last. En sådan lastbilschaufför blir specialiserad på att vara flexibel och kunna lösa utmaningar i nya situationer.

Andra lastbilschaufförer tar arbete för en enda firma och kör ett slags gods. Den ce-chauffören blir specialist på sitt gods, kanske även med tilläggsutbildningar för att kunna köra farligt gods. Vilka jobb tycker du om, vilken sorts chaufför är du?

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs av ce-chauffören?

Ce-chauffören ska förutom sitt ce-körkort ha en stor ansvarskänsla för de varor som han eller hon transporterar. Det är viktigt att chauffören kan planera sin rutt och säkerställa att varor kommer fram i tid. Dessutom måste chauffören kunna delta i lastning av lossning av varor och se till att varorna packas på ett säkert sätt i lastbilen eller trailern. Det kräver god fysik och planeringsförmåga.

Känner du igen dig i de här egenskaperna kan jobbet som ce-chaufför vara perfekt för dig. Tar du anställning via Jobzone får du en trygg position och en lön som anpassas efter genomsnittligt förtjänstläge.