fbpx

CE-Chaufför Linköping

Lediga tjänster som ce-chaufför i Linköping

Linköping är en av Sveriges större städer med en levande industri och ett blomstrande företagsliv. Här finns det gott om jobb för den som söker efter nya utmaningar. Har du ce-körkort och vill jobba som lastbilschaufför, då ska du kolla in våra annonser med ce-chaufför sökes i Linköping.

Som lastbilschaufför har man ansvaret för att varor transporteras säkert och i rätt tid. Det är en ansvarskrävande arbete men inte enformigt. Att ha ett chaufförsjobb innebär inte bara föra fram fordon utan även att ta hand om lastning och lossning av varor samt att planera lastbilens rutt och lösa eventuella problem som dyker upp på vägen.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs av en ce-chaufför?

En ce-chaufför måste ha tillstånd att köra tung lastbil med släp utan viktgränser. Det tillståndet är ett ce-körkort. Förutom körkortet är den viktigaste egenskapen att chauffören har en bra ansvarskänsla och kan hålla stenkoll på tidplaner. Varor ska fram säkert och de ska fram i tid!

Ce-chaufförer måste även ha god fysik för att klara av tunga lyft vid lastning och lossning av varor. Slutligen är det bra om chauffören är en problemlösare som dels hittar bra vägar att ta sig från punkt A till punkt B, men även löser situationer som uppkommer efter vägen.

En lastbilschaufför i Sverige tjänar i snitt omkring 30 000 kr per månad. Lönen beror på vilken typ av jobb man utför och om jobbet kräver specialkompetenser, såsom för transport av farligt gods. Tar man jobb via Jobzone blir man garanterad en bra lön efter genomsnittligt förtjänstläge.