fbpx

CE-Chaufför Norrköping

Sök nytt jobb som ce-chaufför i Norrköping!

Har du ett ce-körkort och letar efter jobb som ce-chaufför i Norrköping? Då har du kommit helt rätt! Hos oss på Jobzone får du de bästa möjligheterna att hitta din nya karriär. Titta igenom annonserna där ce-chaufför sökes i Norrköping och tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

På Jobzone jobbar vi dels med att hjälpa dig hitta ditt nya jobb, dels med att du får en trygg anställning. Till en början är det vi som anställer och du kan testa ditt nya jobb ute hos en kund. Så småningom finns det goda möjligheter att bli fast anställd hos kunden. När du blir anställd hos Jobzone får du en marknadsmässig lön som baseras på genomsnittligt förtjänstläge.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Lastbilschaufför, mer än bara ett chaufförsjobb

Kör man tung lastbil i Norrköping kommer man såklart att köra mycket lastbil, in och ut ur staden och mellan lokala företag. Men jobbet som ce-chaufför innehåller så mycket mer. Lastbilen ska lastas och varorna ska lossas, rutter ska planeras och när väghinder dyker upp måste lastbilschauffören vara en problemlösare som hittar andra vägar till sitt mål. Ett jobb som ce-chaufför är varierat och spännande!

Förutom ett ce-körkort behöver en lastbilsförare ha god fysik för att kunna lyfta tungt när varor ska lastas. Föraren ska ha stor ansvarskänsla och vara punktlig. Det är bra att ha tidigare erfarenhet från chaufförsjobb men inget krav för att söka lediga jobb. Tycker du att beskrivningen passar bra på dig? Hitta din nya karriär med Jobzone.