fbpx

CE-Chaufför Örebro

Jobba som ce-chaufför Örebro

Vill du ha ett varierande arbete där du själv planerar dagen och träffar många nya människor? I så fall kan du passa som lastbilschaufför med jobb i Örebro. Det är ett yrke med stor variation och med mycket frihet. Men för att du ska kunna köra tung lastbil i Örebro krävs det att du har ett ce-körkort.

Efterfrågan på yrkeschaufförer med ce-körkort är stor och vill du utbilda dig till lastbilschaufför har Komvux en utbildning som dessutom berättigar dig till CSN. Det finns också olika arbetsmarknadsutbildningar som kan ge den behörighet du behöver.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad gör en ce-chaufför med jobb i Örebro?

Som ce-chaufför kör du de allra tyngsta lastbilarna. Ofta kör du varor från ett lager till olika kunder och det är du som planerar körningen och ser till att varorna levereras i tid. I arbetsuppgifterna ingår det även att planera lastningen och att lasta och lossa godset.

Som arbetsredskap använder du ofta en handtruck men det kan också förekomma vissa lyft. Har du det som krävs och vill jobba som yrkeschaufför är du varmt välkommen att kontakta oss på Jobzone. CE-chaufför sökes just nu i Örebro med omnejd.

Hur mycket har en ce-chaufför i lön i Örebro?

Genomsnittslönen för en långtradarchaufför med ce-körkort ligger på strax under 30 000 kronor när man jobbar heltid. Som regel har en nyutbildad yrkeschaufför lite lägre lön men även vilket företag man arbetar hos kan ha betydelse för lönen.

När du jobbar via Jobzone får du en trygg anställning och en lön som anpassas efter genomsnittligt förtjänstläge, GFL.