fbpx

CE-Chaufför Stockholm

Jobbmöjligheter för ce-chaufför i Stockholm

Har man ett ce-körkort har man en mycket attraktiv kvalifikation som behövs för att få många av de finaste jobben som chaufför. Har du ett ce-körkort och söker nytt jobb? Då ska du titta på våra lediga tjänster där ce-chaufför sökes i Stockholm.

Med ett ce-körkort får man köra de tyngsta lastbilarna med släp utan viktgräns. Det finns egentligen inget körkort för ännu större fordon. Har man ett ce-körkort har man nått den allra högsta ligan av lastbilschaufförer och det är något att vara stolt över! Ce-körkortet är inte bara fint i plånboken utan ger många möjligheter till chaufförsjobb i Stockholm.

Stockholm är en stor stad med mycket aktivitet där det dagligen fraktas otaliga ton last mellan olika industrier och företag. En stor del av den lasten går med tung lastbil och det behövs hela tiden fler och fler ce-chaufförer för att möta transportbehoven.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad gör en ce-chaufför?

Chaufförer kör fordon och en ce-chaufför kan köra de allra flesta fordon, men brukar hantera just de tyngsta lastbilarna. En lastbilschaufför i Stockholm har ansvar för hela transportkedjan, från att lasta lastbilen, köra transporten till rätt plats och lossa lasten. Lastbilschauffören har inte bara ansvar för att sakerna kommer fram utan även att transporten sker säkert och att kundnöjdheten är god.

Förutom själva transporten behöver ce-chauffören kunna planera sin rutt så att transporten blir effektiv. En del lastbilar ska köras med flera tunga släp med stor höjd, på ställen där det inte är självklart att de får plats, såsom på mindre vägar och under låga broar. Dessutom kan rutten inkludera flera olika stopp som måste planeras så att körsträckan blir minimal.

Vilka egenskaper behöver en ce-chaufför?

En ce-chaufför behöver ett ce-körkort utfärdat av transportstyrelsen. Ett ce-körkort är något man kan få efter lång träning med lättare och tyngre lastbilar så att en god körvana kommer med på köpet. Chauffören ska också kunna hantera lastning och lossning vilket kräver en god fysik.

Ce-chauffören behöver förmågan att planera sina rutter och i stunder lösa problem. Stundvis kan arbetet kräva ett högt tempo. En grundpelare i en transportörs arbete är att kunna hålla tidplaner. Därför är pålitlighet och punktlighet mycket viktiga egenskaper hos en lastbilschaufför.

Slutligen behöver chauffören kunna hantera kundkontakter. Vid lastning och lossning samarbetar chauffören med markpersonalen och ser till att kunden får bra information och blir nöjd med transporten.

Vilken lön har en ce-chaufför i Stockholm?

En lastbilschaufför har i genomsnitt en lön på ungefär 30 000 kr, men lönen varierar en del mellan olika arbeten och var i landet man är aktiv. Om du tar ett jobb som ce-chaufför för Jobzone får du först en anställning hos Jobzone för ett arbete som du utför hos kunden. Det ger dig en trygghet i din anställning och Jobzone garanterar dig en marknadsmässig lön enligt genomsnittligt förtjänstläge.

Så småningom har du goda chanser att bli anställd direkt av det företag du utför ditt arbete hos. Då blir lönen satt efter dina förhandlingar med din arbetsgivare och utifrån dina erfarenheter och kompetenser.

Vad innebär att bli anställd direkt av företaget som ce-chaufför?

När du blir anställd direkt av det företag där du utför ditt arbete som ce-chaufför innebär det att du blir en direktanställd hos arbetsgivaren. Detta kan vara ett mål för många chaufförer, eftersom det kan ge stabilitet och möjlighet till längre anställning. När du är anställd direkt av företaget har du möjlighet att förhandla om lönen och andra förmåner baserat på dina erfarenheter, kompetenser och arbetsprestation.

Vad är fördelarna med att söka jobb som ce-chaufför i Stockholm genom Jobzone?

Att söka jobb som ce-chaufför genom Jobzone kan ge dig flera fördelar. För det första kan du dra nytta av Jobzones omfattande nätverk och kontakter inom branschen, vilket ökar dina chanser att hitta passande jobbmöjligheter. Jobzone erbjuder även en trygg anställning i form av en anställning hos Jobzone själva, vilket ger dig stabilitet och förmåner. Dessutom kan du få hjälp och stöd genom hela rekryteringsprocessen, inklusive förhandlingar om lön och andra anställningsvillkor.

Hur kan jag söka jobb som ce-chaufför i Stockholm genom Jobzone?

För att söka jobb som ce-chaufför i Stockholm genom Jobzone kan du besöka vår webbplats eller kontakta oss direkt. Vi har dedikerade rekryterare som kan hjälpa dig att hitta passande tjänster baserat på dina erfarenheter och kvalifikationer. Du kan skicka in din ansökan online eller boka ett möte med en av våra rekryterare för att diskutera dina karriärmål och önskemål.

Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta ditt nästa jobb som ce-chaufför i Stockholm.