fbpx

CE-Chaufför Trollhättan

CE-chaufför sökes i Trollhättan

Är du lastbilschaufför och söker jobb i Trollhättan? Kontakta då Jobzone så hjälper vi dig. Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag och just nu söker vi chaufförer med ce-körkort Trollhättan.

Som yrkeschaufför måste du vara pålitlig och ansvarstagande då det är du själv som planerar körningarna. Det ger dig också stor frihet samtidigt som du får chansen att varje dag träffa nya människor.

I arbetet som lastbilschaufför ingår det också att kalkylera vikten och volymen på lasten och att se till att godset lastas på ett korrekt och säkert sätt. Många gånger är det du som tillsammans med andra både fyller och lastar av bilen. Det kräver god fysik även om du mestadels använder någon typ av truck. Till dina arbetsuppgifter som chaufför hör också att hålla koll på fraktsedlar och andra viktiga papper.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Så mycket har en CE-chaufför i lön i Trollhättan

Hur mycket man som chaufför med jobb i Trollhättan har i lön beror på vilket företag man arbetar på. Jobzone erbjuder trygg anställning med marknadsmässig lön som beräknas enligt gällande GFL, genomsnittligt förtjänstläge. Förenklat kan man säga att du i stort sett får lika mycket i lön som dina kollegor på företaget där du arbetar.

Arbetsmarknaden för en chaufför med ce-körkort är god och det finns många åkerier och företag som eftersöker pålitliga yrkeschaufförer. Vill du utbilda dig till lastbilschaufför för tung lastbil har Komvux i Trollhättan en bra utbildning. Det finns även olika arbetsmarknadsutbildningar som ges via Arbetsförmedlingen. Som lastbilschaufför kan du även specialisera dig för olika typer av specialtransporter som exempelvis farligt gods.